Απολογητική ανάρτηση για τα όσα είχε δηλώσει ανέβασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Σάββας Πούμπουρας.

«Φίλοι μου, γεια σας. Θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας τη δική μου εκδοχή σχετικά με ένα βίντεο που ανέβασα στις 17 Απριλίου στο Instagram. Θέλω να σας μιλήσω για το “γιατί” της δικής μου προσπάθειας και γιατί θέλω να βοηθήσω νέους ανθρώπους να βρουν εργασία. Το “γιατί” ξεκινά από τη δίκη μου προσπάθεια σε μικρή ηλικία να βρω εργασία και να δω αν έκανα κάτι παραπάνω αν θα μπορούσα να οδηγηθώ σε ένα καλύτερο επαγγελματικό αύριο.

Το “γιατί” μου έχει να κάνει με τα δικά μου βιώματα, δυσκολίες και αυτά μοιράζομαι. και αν μπορώ να βοηθήσω έστω και έναν άνθρωπο θα είμαι διπλά χαρούμενος. Η πρόθεσή μου είναι ανιδιοτελής και θέλω να χρησιμοποιώ το βήμα μου για να βοηθώ όπως μπορώ. Θέλω να διευκρινίσω κάποια πράγματα που δεν επικοινώνησα σωστά και θέλω να ζητήσω ένα μεγάλο συγγνώμη από αυτούς που έθιξα άθελα μου. Σε καμία περίπτωση δεν ήταν αυτό στις προθέσεις μου» αναφέρει χαρακτηριστικά.

Και ξεκαθαρίζει:

«Αναφέρομαι σε παιδιά που μόλις τελειώνουν το σχολείο οι οποίοι χρειάζονται εμπειρία αυτό μπορούν να το πετύχουν από μία πρακτική αλλά σε καμία περίπτωση αυτό δεν θα ήθελα να συσχετιστεί με εργασία χωρίς πληρωμή. Κατέβασα το βίντεο γιατί ένιωσα ότι δεν εξυπηρετούσε τον σκοπό για τον οποίο έγινε. Θα το επαναφέρω όμως για να το δείτε όλο αυτούσιο και όχι αποσπασματικά για να έχετε όλη την εικόνα της πρόθεσής μου τώρα που έχετε και τη δική μου απάντηση».

«Μετά από αυτό που έγινε, το οποίο έφερε σε δύσκολη θέση όχι μόνο εμένα αλλά και την οικογένειά μου, πήρα ένα πολύ σοβαρό μάθημα, το να λέω αυτό που έχω στην καρδιά μου και την αλήθεια μου με τον καλύτερο δυνατό τρόπο».