Δύσκολες στιγμές περνάει ομολογουμένως το γάμος του ζεύγους Πατούλη με τους δυο τους όπως φαίνεται να έχουν ως στόχο να τον τερματίσουν.

Η Μαρίνα και ο Γιώργος Πατούλης μετά από 35 χρόνια κοινής πορείας, βιώνουν μια πρωτοφανή κρίση στον γάμο τους. Πρόκειται για ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz για πολλά χρόνια γι’ αυτό και η είδηση έσκασε σαν «βόμβα».

Η Μαρίνα Πατούλη, αποκάλυψε ότι βιώνει ένα βαθύτατο πένθος με όσα συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα στο γάμο της και εξομολογήθηκε ότι ο Γιώργος Πατούλης είναι ο άνθρωπος της ζωής και ότι παραμένει στο σπίτι της, τιμώντας έτσι τον γάμο τους.

Η έκταση που πήρε το θέμα δημιούργησαν έντονη συναισθηματική φόρτιση στην Μαρίνα Πατούλη που σε συνδυασμό με ένα πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει, την ανάγκασε να εισαχθεί στο νοσοκομείο.

Σχεδόν ένα 24ωρο μετά επέστρεψε σπίτι της προκειμένου όπως είπε να βρίσκεται δίπλα στο ανήλικο παιδί της.

Και ενώ ο Γιώργος Πατούλης αποφεύγει να μιλά για το ζήτημα, εκείνη το πρωί της Δευτέρας μιλώντας στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου αποκάλυψε πως ο Περιφερειάρχης εδώ και 2,5 μήνες έχει διακόψει κάθε επικοινωνία μαζί της και δεν γνωρίζει καν που μένει.

«Η μόνη επαφή που έχω με τον Γιώργο είναι μόνο μέσα από τα media που παρακολουθώ τις δράσεις του, δεν έχω καμία άλλη επικοινωνία παρά τις απέλπιδες προσπάθειες που έχω κάνει εδώ και 2,5 μήνες να επικοινωνήσω μαζί του. Απαξιώνει να μου απαντήσει ακόμα και στα μηνύματα, δεν ξέρω τι έχω κάνει και αν έχω κάνει κάτι. Απλά εξαφανίστηκε.

Δεν ξέρω καν που μένει και το θέμα είναι ότι έχω ένα παιδί στην εφηβεία που αντιμετωπίζει προβλήματα πολύ σημαντικά. Τον έχω προσκαλέσει να τα συζητήσουμε και με ειδικούς και να πάρουμε κοινές αποφάσεις και δε μου απαντάει καν. Ένα ωραίο απόγευμα μου ανακοίνωσε ότι θέλει να μείνει μόνος του να έχει την ψυχική του ηρεμία.

Δεν ξέρω κάτι άλλο, από τότε δεν έχουμε ξαναμιλήσει. Το παιδί το παίρνει τηλέφωνο. Το θέμα όμως είναι ότι δεν γνωρίζω πως θα διαχειριστώ το παιδί γιατί έχει σοβαρά προβλήματα και οι ειδικοί ζητούν την έγκριση του πατέρα για να προχωρήσουν σε συνεδρίες. Δε μου στέλνει ούτε την έγκριση ούτε καν την απάντηση, ούτε καν μια συνάντηση για να δούμε πως θα λύσουμε το θέμα.

Σύζυγοι μπορεί να μην είμαστε γονείς όμως θα είμαστε για πάντα. Πρέπει να διαχειριστώ τον προσωπικό μου πόνο, έχασα τη γη κάτω από τα; πόδια μου, το παιδί και τώρα και το θέμα της υγείας μου. Εμένα ο Γιώργος είναι ο άντρας της ζωής μου, δεν έκανα πλάκα όταν έβγαινα και έλεγα αυτά που έλεγα. Περνάω έναν θάνατο και αυτός ο ζωντανός θάνατος είναι χειρότερος» είπε μεταξύ άλλων η Μαρίνα Πατούλη.

Εξώδικο του Γιώργου Πατούλη στη σύζυγό του
Την Τετάρτη ο Γιώργος Πατούλης έστειλε επιστολή- εξώδικο στη σύζυγό του, Μαρίνα Πατούλη, ζητώντας της να σταματήσει να μιλά δημόσια για τη σχέση του για να προστατευτεί το παιδί τους.

«Πρέπει να προστατευτεί το παιδί. Δεν πρέπει να γίνεται καμία αναφορά στο παιδί μας», αναφέρει χαρακτηριστικά στο εξώδικο που έχει στείλει ο Γιώργος Πατούλης στη σύζυγό του.

Το εξώδικο ο Γιώργος Πατούλης το έστειλε στη σύζυγό του την Τρίτη, 23 Μαρτίου, και μέσα από αυτό της ζητά να σταματήσει να αναφέρεται στο παιδί που έχουν αποκτήσει μαζί στα 35 χρόνια κοινής πορείας του για να το προφυλάξουν ψυχολογικά.

Το πρωί της Τρίτης, 23 Μαρτίου, η Σταματίνα Τσιμτσιλή μέσα από την εκπομπή, «Happy Day» αποκάλυψε την τηλεφωνική συνομιλία που είχε με τον Περιφερειάρχη Αττικής, μετά τις δημόσιες δηλώσεις της συζύγου του στο Open.

«Μίλησα και εγώ χθες με τον κ. Πατούλη. Του λέω “τι κάνετε κ. Περιφερειάρχα;”. Μου λέει “ψάχνω γιατρούς”. Καταλαβαίνω πως δεν έχει διάθεση για άλλη κουβέντα… Το αντιλαμβάνομαι, το σέβομαι. “Υπάρχει ένα θέμα προσωπικό που έχει προκύψει με τη σύζυγό σας”, είπα. Κατάλαβα ότι δε θέλει να μιλήσει καθόλου για τα προσωπικά του, παρόλο που εκτίθενται κάποια στοιχεία για την σχέση τους. Όταν άρχισα να επιμένω μου λέει “επειδή κ. Τσιμτσιλή είστε και εσείς μητέρα και επειδή θέλω να προστατεύσω το παιδί μου, εγώ δεν θα δώσω τροφή σε αυτή την ιστορία”», είπε η παρουσιάστρια.