Μια αρκετά σπάνιου είδους κόντρα ξέσπασε ανάμεσα στον γνωστό τράπερ ΥΠΟ και στον εκπρόσωπο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Νίκο Ρωμανό.

Συγκεκριμένα, αφορμή, αποτέλεσε η δήλωση του διευθυντή του Γραφείου Τύπου της ΝΔ προς ημερών, με την οποία χαρακτήριζε αισχρή την δήλωση του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, τονίζοντας οτι χώρος των καλλιτεχνών «αριστεροκρατείται».

Ο γνωστός τράπερ έκανε αναδημοσίευσε την δήλωση αυτή, σχολιάζοντας: «Και ο χώρος των ράπερς αριστεροκρατείται. Θες να φας στην μάπα καμια χρυσή από glock;».

Κάτι που προκάλεσε την απάντηση του κ. Ρωμανού, ο οποίος επιχείρησε να συνδέσει τον Ypo με τον ΣΥΡΙΖΑ λόγω της παρουσίας του σε συγκεντρώσεις του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Η απάντηση του ΥΠΟ

Ο Ypo μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star ξεκαθάρισε την θέση του λέγοντας πως έκανε πλάκα: «Ήταν καθαρά τρολιά. Ούτε μία περίπτωση δεν υπάρχει να σκοτώσουμε και άνθρωπο, αυτό έλειπε. Το θεώρησα σαν τρολ, μια πλάκα, δεν ήθελα να θίξω κανέναν», είπε χαρακτηριστικά.

Μάλιστα, τόνισε πως η παρεξήγηση έχει λήξει μέσω ενός κοινού γνωστού: «Τα έχουμε βρει με τον κύριο μέσω ενός κοινού μας γνωστού, ο οποίος πήρε τηλέφωνο και του είπε “ο Ypo” αποκλείεται, ξέρεις τρολάρει».